Udruženje poslovnih žena Srbije je najveća nacionalna organizacija žena preduzetnica. UPŽ ima vodeću ulogu u organizovanju poslovnih žena i pružanju vrhunske podrške, kao i promociji preduzetnica Srbije. Udruženje se bavi aktivnim zagovaranjem u cilju poboljšanja poslovne klime i podsticanja umrežavanja na lokalnom, regionalnom i međunarodnom nivou.

Velika baza uspešnih žena Srbije

Sticanje novih poslovnih kontakata

Promovisanje biznisa

23

GODINA POSTOJANJA

300+

PREDUZETNICA

900+

PRIDRUŽENIH ČLANICA IZ PARTNERSKIH ORGANIZACIJA

„Biti deo ovog Udruženja predstavlja veliku čast i inspiraciju, kako za samostalne preduzetnice, tako i za nas žene koje smo deo velikog korporativnog sistema. "

Branka Pudrlja Durbaba
A1 Srbija

„Od dana kada sam postala deo Udruženja, do danas, u moj život je ušao veliki broj izvanrednih poslovnih žena, ostvarene su nove saradnje, radili smo na postizanju ciljeva, osnaženju ženskog preduzetništva, povećanju vidljivosti žena u biznisu"

Ljiljana Karaklajić
D Express

„Ja imam svoja LEĐA, a ona su Udruženje poslovnih žena Srbije."

Marija Ivanković Jurišić
Marija Hand Made

„UPŽ Srbije je autentična organizacija preduzetnica, pouzdana podrška svojim članicama i uvek relevantna i u međunarodnim okvirima, za sva pitanja ženskog preduzetništva."

Gordana Đurđević
SLOVO

„Udruženje poslovnih žena je bilo moje prvo udruženje u koje sam se učlanila i to pre 20 godina. Za njega me vezuju prve edukacije iz veština rukovođenja, vođenja poslova, druženja i umrežavanja".

Dr Jasmina Knežević
Opšta bolnica Belmedic