Udruženje poslovnih žena Srbije od maja do decembra 2021. godine  realizovalo je projekat Ugledaj se na mene: inovativno preduzetništvo kao ženski odgovor na krizu  sa ciljem da se kroz promociju članica UPŽ Srbije, izuzetnih predstavnica među ženama preduzetnicama kod nas, afirmiše žensko inovativno preduzetništvo i jača svest o njegovom značaju.

Kroz seriju podkasta Biseri inovativnog ženskog preduzetništva, epizode Karavana žena zmajeva – razgovore sa dobitnicama nagrade Cvet uspeha za ženu zmaja iz različitih regiona u Srbiji, promotivni film o inovativnom ženskom preduzetništvu Biseri inovativnog ženskog preduzetništva, kao i publikaciju Vodič za inovacije sa primerima dobre prakse u ženskom preduzetništvu, uvodimo vas u priču o inovativnom preduzetništvu i predstavljamo članice Udruženja poslovnih žena Srbije, koje su u samom vrhu ženskog preduzetništva kod nas.  

Od 10. septembra 2021. svakog petka se u 20.00 premijerno je prikazivana po jedna epizoda na You Tube kanalu UPŽ Srbije, sve snimljene emisije trajno su dostupne publici na našem YouTube kanalu.

Projekat je finansiran iz budžeta Republike Srbije, na osnovu Programa podrške razvoju i promociji ženskog inovacionog preduzetništva za 2021. godinu koji je ustanovila Vlada RS, a koji je sproveo Kabinet ministra zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj RS.

Film

Publikacija

Video

Audio

Epizoda #14 DRAGIJANA RADONJIĆ PETROVIĆ, MD Solution

13.12.2021. – Vreme trajanja: 30:53

Epizoda #13 GORDANA ĐURĐEVIĆ, Slovo

11.12.2021. – Vreme trajanja: 26:19

Epizoda #12 VESNA PUCAR GRUBOR, Vivex Group

04.12.2021. – Vreme trajanja: 28:54