Konkursi i informacije

Ukoliko imate pitanja za naše članice u okviru klinike za poslovne procese, popunite formu u nastavku i napišite pitanja na koje želite da dobijete odgovor, a naše članice će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. 

Pozdrav 🙂 ovde jedna mlada preduzetnica... Otvorila sam svoju prvu firmu pre nekoliko dana, imam 28 godina i zanima me da li postoje neke olakšice za kategoriju kojoj pripadam (žena preduzetnica, mlađa od 30 godina, prva firma)? Možda nešto poput plaćenih doprinosa od strane države prvih godinu dana? Ili to više ne postoji? Unapred hvala na odgovoru. (N.B).

Poštovana, u vezi sa vašim pitanjem, pozivamo vas da pogledate sve aktuelne programe finansijske podrške mikro, malim i srednjim preduzećima na sajtu www.preduzetnistvo.gov.rs, na kome se objavljuju aktuelni konkursi, kao i najave budućih. Veoma je važno da kao početnica u preduzetništvu budete što bolje informisani, jer to je jedan od bitnih činilaca opstanka svake firme, njenog uspeha i daljeg razvoja, što je opet posredno od velikog značaja i za samo tržište rada.                                                                                                  UPŽ Srbije