Priznanje „Rodno najsenzitivnija kompanija“ nastalo je u okviru projekta „Ravnopravno u lancu vrednosti“ koji zajednički realizuju Udruženje poslovnih žena Srbije, Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost i ambasada Kraljevine Holandije u Srbiji. 

Priznanje se dodeljuje velikim kompanijama koje primenjuju 5. princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača.

Priznanje „Rodno najsenzitivnija kompanija“ prvi put je dodeljeno 2018. godine u okviru manifestacije „Cvet uspeha za ženu zmaja„.

Delta Holding d.o.o.

Manifestacija je i ove godine održana u saradnji sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnostNemačkom razvojnom saradnjom koju sprovodi GIZEvropskom investicionom bankom (EIB), a novost je da ovogodišnjem događaju  važnu podršku pružila i Američka agencija za međunarodni razvoj USAID u okviru WE Founders projekta kojim rukovodi IMPACT Hub iz Beograda. „Cvet uspeha“ je i ove godine imao institucionalnu podršku  Ministarstva privrede Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), a korporativni partner bila je kompanija Vip mobile, zajedno sa neizostavnom podrškom firmi članica Udruženja poslovnih žena, kao i ostalih prijatelja manifestacije i medijskih partnera.

Manifestacija je održana u saradnji sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnosta uz podršku  Američke agencije za međunarodni razvoj USAID u okviru WE Founders projekta kojim rukovodi IMPACT Hub iz Beograda. „Cvet uspeha“ je i ove godine imao institucionalnu podršku  Ministarstva privrede Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD)Evropske investicione banke (EIB) i SME Week- a. Pokrovitelj manifestacije bio je D Express, zajedno sa neizostavnom podrškom drugih firmi članica Udruženja poslovnih žena, kao i ostalih prijatelja manifestacije i medijskih partnera.

Manifestacija je održana u saradnji sa Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost i Ministarstvom privredea uz podršku  Američke agencije za međunarodni razvoj USAID u okviru WE Founders projekta kojim rukovodi IMPACT Hub iz Beograda. „Cvet uspeha“ je ove godine imao institucionalnu podršku  Poverenik za zaštitu ravnopravnosti,  Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i SME WeePokrovitelj manifestacije je A1 Srbija. Manifestaciju su podržale mnoge firme članica Udruženja poslovnih žena, kao i drugi prijatelji manifestacije i medijski partneri.