Prva epizoda novog serijala podkasta UPŽ Srbije „Priče o digitalnoj transformaciji FEMTECH za održivost“

Prva epizoda novog serijala podkasta UPŽ Srbije „Priče o digitalnoj transformaciji FEMTECH za održivost“

07.07.2022.

Premijerno emitujemo prvu epizodu iz nove serije podkasta Udruženja poslovnih žena Srbije pod nazivom Priče o digitalnoj transformaciji – FEMTECH za održivost na YouTube kanalu UPŽ Srbije. Razgovore na temu digitalne transformacije i digitalizacije poslovanja vodi Tijana Sekulić, sertifikovani konsultant za digitalnu transformaciju i članica UPŽ Srbije, a njena prva gošća je Ljiljana Matković, vlasnica preduzeća Eko Tim iz Loznice.

U okviru projekta Promocija korišćenja digitalnih tehnologija koje čine održivim ženska preduzeća – FEMTECH za održivost, vodiće se razgovori sa pet uspešnih preduzetnica, članica UPŽ Srbije, koje su prošle neke od faza ili kompletan proces digitalne transformacije i predstavljaju prave bisere i primere dobre prakse u ovoj oblasti.

Pored Ljiljane Matković, gošće Tijane Sekulić biće  Vesna Jovanović (EurologSystem), Gordana Đurđević (Slovo), Marija Ivanković Jurišić (Marija Hand Made) i Snežana Obradović (Aledjo).

Video premijere podkasta predviđene su na YouTube kanalu UPŽ Srbije četvrtkom u 20.00 časova. Podkasti će moći da se slušaju i na audio podkast platformama Podcast.rs, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts, a biće moguće da im se pristupi i preko veb sajta i društvenih mreža Udruženja.

Ovim projektom, koji je podržan od strane CIPE (Center for International Private Enterprise),   omogućeno je jačanje kapaciteta preduzetnica za digitalnu transformaciju koja je bila neophodna za opstajanje na tržištu usled vanrednih okolnosti izazvanih korona virusom. Kroz vebinare, podkaste i mentoring pripremu za pičing (za bolji pristup finansijama i umrežavanje ženskih firmi), preduzetnice stiču potrebne veštine da svoje poslovanje podignu na viši nivo korišćenjem digitalnih platformi i alata.

Vebinari obrađuju pet konkretnih i korisnih tema, između ostalog Promenu proizvodnih procesa (ERP sistemi), Marketing i odnos sa kupcima (CRM sistem) i druge. Svi zainteresovani da pogledaju vebinare mogu se obratiti mejlom Udruženju poslovnih žena Srbije na marketing@poslovnezene.org.rs kako bi dobili parametre za logovanje.

Pogledajte podkast i uživajte u zanimljivom razgovoru: