Kako unaprediti poslovanje primenom najnovijih digitalnih tehnologija

Kako unaprediti poslovanje primenom najnovijih digitalnih tehnologija

29.03.2023.

U Institutu Mihajlo Pupin, u okviru Horizont Europe projekta POLICY ANSWERS, održana je 27. marta prva od 5 planiranih radionica na temu “Kako unaprediti poslovanje primenom najnovijih digitalnih tehnologija?”. Radionica je bila namenjena jačanju kapaciteta MMSP.

Radionica je jedna od aktivnosti na projektu POLICY ANSWERS (R&I policy making, implementation and support in the Western Balkans) u okviru radnog paketa namenjenog jačanju i podizanju kapaciteta institucija i privrede. Radionicu su realizovali  sertifikovani treneri i edukatori Centra za digitalnu transformaciju Srbije Miodrag Kostić, direktor i vlasnik koompanije Veza i Tijana Sekulić, dugogodišnja članica UPŽ Srbije i vlasnica agencije AT CONSULTING.

Po završenoj radionci, uz podršku Inovacionog centra Mašinskog fakulteta i Privredne komore Srbije, partnera iz projekta EEN (Enterprise Europe Network) Srbija i u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske i Razvojnom agencijom Republike Srpske održani su B2B susreti izmedju ponuđača digitalnih rešenja kao i firmi kojima su ta rešenja potrebna.

Veliki broj članica UPŽ Srbije prisustvovao je ovim B2B susretima.