WEB SHOP SAČUVAJMO SELO

WEB SHOP SAČUVAJMO SELO

22.12.2022

Rukom gajeno voće i povrće sa 1000m nadmorske visine, tretirano samo rastvorom koprive, pribojske domaćice su pretočile u tradicionalne, ceđene ili termički obrađene, proizvode.

Krajem godine, kada se porodično ili poslovno okupljamo, savremena domaćinstva se sreću sa izazovom odabira namirnica za trpezu – zdravih i jednostavnih za pripremu, a raskošnog ukusa. Razumevši potrebe urbanih žena, Udruženje poslovnih žena Srbije se u decembru 2022. povezalo sa udruženjem žena Sačuvajmo selo iz Priboja, putem veb – prodavnice.

   

 

 

 

 

 

Preuzmite zdrave i okrepljujuće proizvode iz asortimana koji prati godišnja doba (sastojci svakog proizvoda su precizno navedeni). Ukusi i mirisi paradajza, paprika, jabuka, ajvara, džemova i sokova, pripremljenih na tradicionalan način tokom mobe, nose u sebi nostalgiju starih pesama i svežih letnjih večeri na obroncima šuma.

Veb prodavnica je nastala u okviru projekta „Podizanje kapaciteta preduzetnica za inovacije i podrška za veb prodaju tradicionalnih prehrambenih proizvoda jugozapadne Srbije“, koji podržava Nemačka razvojna saradnju GIZ (kroz širi projekat „Razvoj privatnog sektora u nerazvijenim regionima Srbije“).

Posetite prodavnicu OVDE.