Obuke u avgustu u okviru projekta „Žensko preduzetništvo na putu transformacije u digitalno doba“

Obuke u avgustu u okviru projekta „Žensko preduzetništvo na putu transformacije u digitalno doba“

02.09.2022

U želji da iskoristimo poslednje avgustovske dane i vreme koje omogućava neposredno okupljanje, Udruženje poslovnih žena Srbije je 28.08.2022. održalo obuku pod nazivom „Žensko preduzetništvo na putu transformacije u digitalno doba“ za članice Udruženja „NADEŽDA PETROVIĆ“ iz Čačka.

Okupljenim preduzetnicama je puteve digitalne transformacije poslovanja, interaktivnim pristupom i uz dobru energiju, otkrivala instruktorka Tijana Sekulić, članica UPŽ Srbije.

Obuka je obuhvatila sledeće teme:

  • Definiciju digitalne transformacije
  • Šta nagoni savremene kompanije da sprovedu digitalnu transformaciju?
  • Uspešne primere preduzetnica
  • Trendove digitalne transformacije u oblasti novih mogućnosti
  • Digitalnu strategiju i kako joj pristupiti

 

Sledećeg dana, 29.08.2022, ovu obuku smo održali i za članice Udruženja „KREATIVNA VIZIJA“ iz Loznice, sadašnje i buduće preduzetnice.

Iako su radionice zahtevale nešto dužu pažnju i učešće okupljenih, raduju nas brojna pitanja koja su učesnice posle obuke postavljale, uzimajući svoju delatnost kao primer.

Radionice su deo projekta „Podizanje kapaciteta preduzetnica za inovacije i podrška za veb prodaju tradicionalnih prehrambenih proizvoda jugozapadne Srbije“, koji  podržava Nemačka organizacija za razvoj i saradnju GIZ, kroz širi projekat „Razvoj privatnog sektora u nerazvijenim regionima Srbije“.