Održana uvodna mentoring radionica za predstavljanje poslovnih ideja pred biznis anđelima

Održana uvodna mentoring radionica za predstavljanje poslovnih ideja pred biznis anđelima

20.07.2022.

U Institutu Mihajlo Pupin danas je održana interaktivna pripremna mentoring radionica za pitching pred biznis anđelima, koji će se održati u septmbru. Tokom četvorosatne radionice članice UPŽ Srbije i njihovi zaposleni naučili su kako da u 5 – 10 minuta predstave svoj projekat, za koji traže finansijska sredstva ili potencijalnog investitora.

Mentoring radionicu je vodila članica UPŽ Srbije Tatjana Mamula Nikolić, vlasnica kompanije ACT2B iz Beograda, koja se bavi konsultantskim poslovima, drži predavanja i treninge u oblasti menadžmenta i istraživanja tržišta, predavač je i profesor je na Univerzitetu Metropolitan.

Polaznici radionice imali su priliku da čuju o Canvas biznis modelu i njegovim elementima, kako da ga sami pripreme, kako da utvrde koje su im ciljne grupe, partneri itd. što će im omogućiti da lakše i efikasnije prestave svoju poslovnu ideju pred biznis anđelima i potencijalnim investitorima.

Najbolje ideje biće selektovane i tim preduzetnicama će biti omogućeno da u septembru izađu na pitching sesiju, predstavljajući svoj projekat.

Posle uvodne mentoring radionice, preduzetnice će imati mogućnost i za pojedinačne mentoring sesije.

Radionica je održana u okviru projekta Promocija korišćenja digitalnih tehnologija koje čine održivim ženska preduzeća – FEMTECH za održivost, koju podržava CIPE.