Drugi dan snimanja Karavana žena zmajeva i podkasta Biseri inovativnog ženskog preduzetništva u okviru projekta Ugledaj se na mene: inovativno preduzetništvo kao ženski odgovor na krizu

Drugi dan snimanja Karavana žena zmajeva i podkasta Biseri inovativnog ženskog preduzetništva u okviru projekta Ugledaj se na mene: inovativno preduzetništvo kao ženski odgovor na krizu

U Zepter studiju 17. septembra organizovan je drugi dan snimanja serijala podkasta Biseri inovativnog ženskog preduzetništva i Karavana žena zmajeva, u okviru projekta UPŽ Srbije Ugledaj se na mene: inovativno preduzetništvo kao ženski odgovor na krizu.

Jedanaest izuzetnih preduzetnica, Zorica Selaković (Dessert Čačak), Milenca Srećković (SET Šabac), Božana Pantović (Elipsa Kraljevo), Ljiljana Stanojević (Stanojević doo), Vesna Jovanović (Eurolog System Beograd), Ljiljana Matković (Ekotim Loznica),  Anja Ivana Milić (Arhi Pro Beograd),   Marija Ignjatović (Novitas Consult Šabac), Tatjana Todorović (Agro Dukat Zrenjanin), Dragana Čalija (Saint Di Novi Sad) i Aleksandra Bogunović (Vatrex Rescue Beograd), ispričalo  je svoje priče, kao uzor i ohrabrenje svim preduzetnicama, onima koje tek planiraju da uđu u preduzetničke vode  i svima ostalima, naročito u trenucima kada naiđu na prepreke.

Gledaoci će preko You Tube kanala UPŽ Srbije i drugih raspoloživih medija i portala moći da uživaju u razgovorima sa članicama UPŽ Srbije – preduzetnicama iz regiona Vojvodine, zapadne, centralne i južne Srbije i eminentnim predstavnicama ženskog preduzetništva u Srbiji.

Emitovanje snimljenih epizoda već je počelo 10. septembra, premijernim prikazivanjem podkasta u kojem je Tanja Peternek Aleksić razgovarala sa Oliverom Popović, potpredsednicom UPŽ Srbije, a prikazana je i epizoda sa Jasminom Knežević, Bel Medic Beograd.

Svakog petka u 20.00 časova predviđeno je premijerno prikazivanje nove epizode na You Tube kanalu UPŽ Srbije https://www.youtube.com/channel/UCJPqw4u277lbdfcEYCSNhcQ i podkast platformi Podcast.rs https://podcast.rs/…/biseri-inovativnog-zenskog…/ a potom će biti postavljena i emitovana na svim ostalim podkast platformama: Spotify  https://open.spotify.com/show/2zHSdK7kSK9Xc22LRTKEwl Deezer https://www.deezer.com/sr/show/2971132  Google Podcasts https://podcasts.google.com/…/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vc… i drugim.

Ovaj projekat, čiji je cilj da promoviše izuzetne preduzetnce, članice UPŽ Srbije, kojima je inovativnost osnova uspešnog poslovanja, započeo je u maju 2021, a podržan je od Kabineta ministra zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj.

Pored Karavana žena zmajeva i podkasta Biseri ženskog preduzetništva, u okviru projekta biće snimljen i emitovan promotivni film o inovativnom ženskom preduzetništvu i pripremljena publikacija koja promoviše inovativno preduzetništvo i njegove eminentne predstavnice, a koja će uključiti i vodič kroz inovativno žensko preduzetništvo.