Ekonometar i Magazin Biznis obeležili 15 godina

Ekonometar i Magazin Biznis obeležili 15 godina

Beograd, 25.02.2020. godine –  Na svečanosti održanoj u hotelu Crowne Plaza, u prisustvu brojnih zvanica, bankara, privrednika i ekonomista, glavna i odgovorna urednica, osnivač Magazina Biznis i Ekonometra i dugogodišnja članica Udruženja poslovnih žena Srbije  Radojka Nikolić, obeležila je 15 godina kontinuiranog izlaženja ova dva vodeća ekonomska časopisa.

Radojka Nikolić sa članicama Udruženja poslovnih žena Srbije/foto: Velibor Gajović

Na svečanosti su dodeljena i priznanja “Planeta Biznis” a dobitnici su ove godine: Dragan Filipović, generalni direktor Generali osiguranja, Zoja Kukić, programska direktorka za razvoj startapa „Digitalna Srbija”, kao i osiguravajuća kompanija DDOR osiguranje NOVI SAD, za najviši iznos sredstava za razvoj društva i lokalne zajednice (oko 900.000 evra) u 2019. godini. Priznanja su dobili i Zorica Selaković, vlasnica kompanije „Dessert” Čačak i takođe dugogodišnja članica Udruženja poslovnih žena Srbije i Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Pčinjskog i Jablaničkog okruga.

Sa obeležavanja 15 godina objavljivanja Ekonometra i Magazina Biznis i dodele priznanja ”Planeta Biznis”/foto: Velibor Gajović