Održani mentorski susreti u Vranju i Priboju

Održani mentorski susreti u Vranju i Priboju

Tokom januara u Vranju (17.01.2020 i 31.01.2020) i Priboju (10-11.01.2020 i 24.01-25.01) su održana po dva mentorska susreta sa predstavnicama Socijalnog preduzeća „Tradicija juga“ iz Vranja i Udruženja „Sačuvajmo selo“ iz Priboja.

Mentorske sastanke je vodila Tijana Sekulić, članica Udruženja poslovnih žena Srbije, trener i konsultantkinja, vlasnica konsultantske agencije „AT Consulting“ i Tatjana Mamula Nikolić, vlasnica konsultantske agencije „Act2B”.

Na održanim mentorskim suretima, mentorke su davale smernice i pomagale predstavnicama ove dve organizacije u kreiranju i pripemi sadržaja za web sajtove, koji će proisteći kao rezultat ovog projekta iz do sada realizovanih aktivnosti.

Mentorski susreti su deo projekta „Jačanje poslovnih kapaciteta ženskih proizvođača organske i tradicionalne hrane u zapadnoj i južnoj Srbiji “, koje Udruženje poslovnih žena Srbije sprovodi uz podršku Nemačke organizacija za međunarodnu saradnju- GIZ, a u saradnji sa Socijalnim preduzećem „Tradicija juga“ iz Vranja i Udruženjem „Sačuvajmo selo“ iz Priboja.