Vip Dan devojčica – Udruženje poslovnih žena Srbije

Vip Dan devojčica – Udruženje poslovnih žena Srbije

Finalni događaj u okviru projekta Vip Dan devojčica kojim se obeležava Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija održaće se u četvrtak u 12 i 40 u prostorijama Vip mobile,…

Finalni događaj u okviru projekta Vip Dan devojčica kojim se obeležava Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija održaće se u četvrtak u 12 i 40 u prostorijama Vip mobile, Milutina Milankovića 1ž, Novi Beograd . Tim povodom, devojčicama, pobednicama takmičenja „Uhvati ideju“, biće dodeljene nagrade. Takmičenje je organizovalo Udruženje poslovnih žena Srbije uz podršku kompanije Vip mobile, sa ciljem da se podstakne preduzetničko razmišljanje kod devojčica.

Osim toga, devojčice završnih razreda osnovne škole i finalistkinje ovog takmičenja posetiće Vip mobile i razgovarati sa ženama na rukovodećim pozicijama u toj kompaniji.

UČESNICI

  • Branka Pudrlja Durbaba, glavna direktorka za tržište Vip mobile
  • dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije
  • Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti
  • Milena Rikanović, direktorka UN Women u Srbiji
  • Devojčice finalistkinje takmičenja „Uhvati ideju“

Ostali učesnici su predstavnici kompanija Schneider Electric DOO i Izdavačke kuće Klett, i institucija: Vlade Republike Srbije, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, Ministarstva omladine i sporta, Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women), Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ, Centra Inventiva i SME Week.

Izvor: Personalmag.rs