Sastanak članica – Ženski biznis klub

Sastanak članica – Ženski biznis klub

24.5.2024.
Danas smo u SKIP centru održali sastanak Ženskog biznis kluba.

 

Aktivnosti UPŽ Srbije je predstavila dr Dušica Semenčenko, dugogodišnja članica Upravnog odbora i sekretar Udruženja.

Okupljenim članicama se zatim obratila Lija Stojković, projektna menadžerka Udruženja i predstavila aktivnosti koje se sprovode u okviru WE. Circular projekta.

 

 

 

 

 

Usledila je inspirativna priča o počecima i razvoju brenda Marija Handmade, koju je ispričala dugogodišnja članica Udruženja i vlasnica Umetničke radionice Marija Handmade, Marija Ivanković Jurišić.

 

 

 

 

 

Priliku da predstave sebe i svoje biznise imale su nove ali i dugogodišnje članice UPŽ Srbije.

Sastanak je zaključen proglašenjem pobednica programa „Preporuči novu članicu“ koji je trajao od februara do aprila. Tokom trajanja programa, već postojeće članice Udruženja su imale mogućnost da preporučuju nove članice čime su se kvalifikovale za nagrade. Nagrade su darovale druge članice, njihove koleginice.

 

Manuela Stamatović, članica UPŽ Srbije i vlasnica Puzzle Consulting-a najaktivnijim članicama u ovom programu uručila je nagrade koje su obezbedile sledeće članice:

  1. Noćenje za dve osobe sa doručkom u hotelu Heba na Divčibarima. Nagradu je darovala vlasnica turističke organizacije Kondor tis i hotela Heba, Slobodanka Coka Stević.
  2. Promo pakovanje od po dve teglice proizvoda žena iz Udruženja „Sačuvajmo selo“ iz Priboja dobilo je pet učesnica programa. Nagradu je darovala Malina Stanojević i Sačuvajno selo iz Priboja.
  3. Pakete od tri različite vrste čaja „Zlatni čajevi“ je takođe dobilo 5 naših članica. Nagradu je obezbedila naša dugogodišnja članica Ivana Čukanović, vlasnica brenda Zlatni čajevi.
  4. Mesec dana besplatnog knjigovodstva i poresko savetovanje dodeljeno je jednoj članici a nagradu je obezbedila Ljubica Ilić, vlasnica Računovodstvenog centra Škorpion.
  5. Tatjana Mamula Nilolić (Act2B) je darovala koučing sesije za tri učesnice programa
  6. Promo pakete za sve učesnice programa darovala je Predškolska ustanova Happy Kids, na čelu sa vlasnicom i direktorkom Tatjanom Rackov.

Članice koje su tokom trajanja programa „Preporuči novu članicu“ imale najviše preporuka za učlanjenje novih članica su: Dragica Božinović i Marija Ignjatović (Novitas Consult), Ivanka Smederevac (ZZ Dolovo 2010), Manuela Stamatović (Puzzle Consulting), Sanja Popović Pantić, Nataša Nikolov (VFA Communications), Branka Pudrlja Durbaba (A1 Srbija), Tatjana Mamula Nikolić (Act2B).

Veliko hvala svim našim članicama koje su poklonima podržale ovu akciju. Čestitamo dobitnicama!