Kamelija Bulat, konsultantkinja CIPE za Evropu i Evroaziju u poseti Udruženju poslovnih žena Srbije

Kamelija Bulat, konsultantkinja CIPE za Evropu i Evroaziju u poseti Udruženju poslovnih žena Srbije

02.12.2023.

Udruženje poslovnih žena Srbije je nedavno u okviru We Champs projekta ugostilo Kameliju Bulat, konsultantkinju CIPE za Evropu i Evroaziju. 

Prvog dana posete, imala je radni sastanak sa predsednicom UPŽ Srbije, dr Sanjom Popović Pantić i članicom Udruženja Manuelom Stamatović na temu pokretanja e-UPŽ, digitalnog segmenta UPŽ Srbije, nakon čega je održala radionicu za zaposlene u Udruženju na temu Kako integrisati nove članice i upravljati „teškim“ članicama?

Drugog dana gošća je imala priliku da poseti Marija Handmade atelje i ordinaciju dr Popović, gde se upoznala sa poslovnim okruženjem i radom Marije Ivanković Jurišić, članice UPŽ Srbije i Olivere Popović, potpredsednice UPŽ Srbije.

Poslednji dan posete bio je rezervisan za prezentaciju e-UPŽ programa koji će biti lansiran u okviru projekta We Champs članicama Upravnog odbora, kao  i za redovni sastanak Ženskog biznis kluba, u okviru koga je članicama UPŽ Srbije održala masterclass.

Radionica pod nazivom „Liderstvo u nesigurnim vremenima“ bila je fokusirana na izazove i prilike sa kojima se liderke suočavaju u današnjem dinamičnom poslovnom svetu. Uvidi i iskustva koja je prezentovala bili su izuzetno korisni i inspirativni za sve prisutne članice. Kroz interaktivnu diskusiju i razmenu mišljenja, radionica je pružila priliku članicama da prošire svoja znanja, što je jedan od ciljeva Udruženja, koje kroz različite aktivnosti podstiče njihov profesionalni razvoj, kao i razvoj ženskog preduzetništva uopšte.