Celoživotno učenje u biznisu – mit ili potreba?

Celoživotno učenje u biznisu – mit ili potreba?

Izvor: BTN

21.07.2023.

Vreme Čitanja: 2 min

Novi, jedanaesti po redu Open Event u organizaciji Business Talks Network, biće održan u sredu, 26. jula u Loft Parku u Novom Sadu, sa početkom u 18.30 časova. Na ovom događaju, biće održano predavanje na temu veštine odlučivanja, kao i panel diskusija o celoživotnom učenju u biznisu.

Agenda

18:30 – 19:00 – Registracija

19:00 – 19:45 – Predrag Đukić – Veština odlučivanja

20:00 – 21:00 – Panel Diskusija – Celoživotno učenje u biznisu – mit ili potreba?

Dubravka Bjekić – Direktorka – PaySpot doo

Predrag Đukić – Vodeći predavač iz oblasti menadžmenta – Mokrogorska Poslovna Škola

Biljana Rakić – VP of Human Capital – CAKE.com

Dejan Pataki – Moderator – Business Talks Network

O panelistkinjama i predavaču

Predrag Đukić je vodeći predavač za menadžment u Mokrogorskoj poslovnoj školi u kojoj drži predavanja i na temu donošenja odluka. Predavanja na istu temu održao je na proslavi 70 godina svetske Mense 2016, na Merton koledžu u Oksfordu 2022, a učestovovao je i kao gost u emisiji “Tako stoje stvari – Donošenje odluka” na RTS-u kod Nataše Miljković. Autor je knjige “Razvoj veština menadžera” u kojoj su prezentovani alati za donošenje individualnih i timskih odluka.

Biljana Rakić je VP of Human Capital u kompaniji CAKE.com. Poseduje preko 20 godina iskustva rada u različitim kompanijama, sa fokusom na razvoju people-centric korporativne kulture, razvoja ljudskih potencijala i društveno odgovornog poslovanja. Aktivna je u civilnom sektoru, posebno u temama osetljivih grupa zajednice. Trenerkinja i edukatorka je u različitim sferama poput razvoja timova, rada sa pojedincima i grupama, komunikacionih veština.

CAKE.com je IT, product-based kompanija, sa kancelarijama u Kaliforniji, Evropi i Aziji. Osnovana je 2009. godine u Novom Sadu. Fokusirani su na razvoj proizvoda koje koriste milioni širom sveta. Trenutno imaju 3 proizvoda: Clockify, Pumble i Plaky. Najpoznatiji proizvod je Clockify – vodeći time-tracking tool u svetu, koji koriste milioni širom sveta, od pojedinaca do velikih kompanija, poput Hewlett-Packard Enterprise, American Express, Amazon, HP, Siemens, IBM, Nike, Google, Atlassian, itd. Clockify trenutno ima oko 5 miliona korisnika, a na mesečnom nivou preko 100 000 novihkorisnika.

Dubravka Bjekić je direktorka Institucije elektronskog novca PaySpot. PaySpot je bio prva kompanija u Srbiji koja je, pored Pošte, omogućila platni promet. Sada su prva kompanija koja je iz platne institucije prešla u kategoriju Institucije elektronskog novca. Dubravka je akuelni laureat “Žena zmaj”, u kategoriji Poslovni model, nagrade koju dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije.

Prijave na ovaj događaj su obavezne i moguće putem linka.

I ako se ulaz na događaj ne naplaćuje, posetioci će imati priliku da doniraju novac u dobrotvorne svrhe. Novac će biti uplaćen humanitarnim fondacijama Aleksandar Šapić – Budi Human i NURDOR.

Autor: N.N.

Izvor: Web_mind.rs

https://web-mind.rs/events-sr/celozivotno-ucenje-u-biznisu-mit-ili-potreba/