Udruženje poslovnih žena raspisalo konkurs za najbolje preduzetnice

Udruženje poslovnih žena raspisalo konkurs za najbolje preduzetnice

Ilustracija: Pixabay

23.05.2023.

Udruženje poslovnih žena raspisalo je konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji pod nazivom „Cvet uspeha za ženu zmaja“, saopštilo je danas udruženje.

BEOGRAD –

Kako se navodi, pravo učešća na konkursu imaju sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Priznanje se dodeljuje u tri kategorije: Izvozno orijentisana firma, Uspešan poslovni model, kao i Specijalno priznanje za preduzetnice koje su se posebno istakle po pojedinim kriterijumima i time zaslužile da im se za taj aspekt poslovanja oda posebno priznanje i pohvala, ističe se u saopštenju.

„Ove godine, prve nakon pandemije, možemo da čestitamo ženskim preduzećima na izdržljivosti, jer su istraživanja pokazala da su uspešno prebrodila ove izazove, a uspehom smatramo to što je velika većina opstala. Neka preduzeća uspela se i da se dodatno razviju, inoviraju poslovne procese ili proizvode, digitaliziju se ili otvore neke nove tržišne niše“, rekla je predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić.

Detaljnije informacije o konkursu, uputstvu i roku za prijavljivanje, kao i konkursnoj dokumentaciji, mogu se naći se na sajtu Udruženja poslovnih žena Srbije www.poslovnezene.org.rs .

Završna ceremonija najavljena je za 30. oktobar ove godine u Teatru Madlenianum.

Autor: N.N.

Izvor: Rtv.rs

https://rtv.rs/sr_lat/drustvo/udruzenje-poslovnih-zena-raspisalo-konkurs-za-najbolje-preduzetnice_1447182.html