Udruženje poslovnih žena raspisalo konkurs za najbolje preduzetnice

Udruženje poslovnih žena raspisalo konkurs za najbolje preduzetnice

Foto: Freepik

23.05.2023.

Društvo Srbija – Udruženje poslovnih žena raspisalo je konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji pod nazivom „Cvet uspeha za ženu zmaja“, saopštilo je udruženje.

Kako se navodi, pravo učešća na konkursu imaju sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Priznanje se dodeljuje u tri kategorije – Izvozno orijentisana firma, Uspešan poslovni model, kao i Specijalno priznanje za preduzetnice koje su se posebno istakle po pojedinim kriterijumima i time zaslužile da im se za taj aspekt poslovanja oda posebno priznanje i pohvala, ističe se u saopštenju.

– Ove godine, prve nakon pandemije, možemo da čestitamo ženskim preduzećima na izdržljivosti, jer su istraživanja pokazala da su uspešno prebrodila ove izazove, a uspehom smatramo to što je velika većina opstala. Neka preduzeća uspela se i da se dodatno razviju, inoviraju poslovne procese ili proizvode, digitaliziju se ili otvore neke nove tržišne niše – rekla je predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić.

Detaljnije informacije o konkursu, uputstvu i roku za prijavljivanje, kao i konkursnoj dokumentaciji, mogu se naći se na sajtu Udruženja poslovnih žena Srbije www.poslovnezene.org.rs

Završna ceremonija najavljena je za 30. oktobar ove godine u Teatru Madlenianum.

Ambasador Evropske unije (EU) u Srbiji Emanuele Žiofre je, na Investicionoj konferenciji „Nove mogućnosti za investiranje 23“, sa gradonačelnikom Kragujevca Nikolom Dašićem potpisao pismo o namerama o otvaranju Evropske kuće u tom gradu. – Posle…

Autor: N.N.

Izvor: Dijasporadnevno.com

https://dijasporadnevno.com/srbija/udruzenje-poslovnih-zena-raspisalo-konkurs-za-najbolje-preduzetnice/