Novogodišnji koktel UPŽ Srbije

Novogodišnji koktel UPŽ Srbije

22.12.2022.

Ulazimo u Novu godinu u dobrom društvu i lepom raspoloženju!

Na novogodišnjem koktelu Udruženja poslovnih žena Srbije, organizovanom u restoranu The Pijaca, u veseloj pretprazničnoj atmosferi obeležen je kraj još jedne uspešne godine, uz prisustvo velikog broja članica i gostiju.

Mnoge članice UPŽ Srbije imale su razloga da se raduju završetku godine, jer su njihove firme uspele da prebrode sve poteškoće nastale zbog pandemije i da se prilagode novonastaloj situaciji, ostvarujući izuzetne rezultate.

I UPŽ Srbije za sobom ostavlja upešnu godinu, ispunjenu brojnim aktivnostima: uspešno smo realizovali više projekata, naše članice su učestvovale na mnogim konferencijama i skupovima, Udruženje je imalo značajnu uloga u javnom zagovaranju, kao i svake godine organizovali smo tradicionalne manifestacije  UPŽ Srbije Dan devojčica u IKT-u i Cvet uspeha za ženu zmaja , koje su postale naš brend i po kojima smo prepoznatljivi. Nastavili smo saradnju sa Evropskom mrežom preduzetništva (EEN) i partnerskim organizacijama i udruženjima u zemlji i inostranstvu, razvijamo e-Mentoring program, naš e- IBWC, onlajn Međunarodni klub poslovnih žena privukao je veliki broj novih članica iz inostranstva, bili samo prisutni u medijima i aktivni na društvenim mrežama.

Svim članicama, saradnicima, partnerima i prijateljima Udruženja želimo uspešnu 2023!