Nastavak obuke žena o zanimanjima u građevinarstvu

Nastavak obuke žena o zanimanjima u građevinarstvu

07.09.2022.

Udruženje poslovnih žena Srbije nastavlja seriju onlajn obuka žena o dominantno „muškim“ zanimanjima u oblasti građevinarstva. Zbog nedostatka radnika građevinske struke u svim delovima Srbije, ovo su odlično plaćena zanimanja, sa brzim šansama za zaposlenje!

 

Viljuškaristi – radionica u četvrtak 15.09.2022. u 17h

Rukovaoci krana – radionica u četvrtak 22.09.2022. u 17h

Keramičari – radionica u četvrtak 29.09.2022. u 17h

 

Do kraja novembra, održavaće se po dve onlajn radionice mesečno, na kojima će biti predstavljena zanimanja: parketari,  gipsari, stolari itd.

U septembru i oktobru 2022. godine ćemo organizovati posete gradilištima tokom kojih će najzainteresovanije polaznice imati priliku da kroz praktičnu jednodnevnu vežbu neposredno isprobaju rad u pojedinim zanatima. Tom prilikom će moći da porazgovaraju i sa ženama koje već uveliko rade na gradilištima. Vlasnice građevinskih kompanija – članice UPŽ Srbije, nude pogodnosti i obezbeđen posao ženama koje izraze želju da se u okviru njihovih preduzeća dalje specijalizuju za određene zanate.

Obuka se održava u okviru projekta „Obrazovanje, Zapošljavanje, Eliminisanje rodnih stereotipa, Podizanje svesti i Partnerstvo“ koji finansira Agencija UN za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women). Onlajn instruktor je dugogodišnji profesor građevinske grupe predmeta u srednjoj tehničkoj školi u Šapcu. Iz iskustva vođa gradilišta, žene su pedantnije, organizovanije i lojalnije poslodavcima, od muških kolega. Vlasnice velikih građevinskih kompanija poručuju da za marljive i odgovorne buduće radnice, tokom perioda prakse, mogu biti obezbeđene stipendije i da umesto u inostranstvu, preduzimljive žene mogu da potraže dobre uslove za rad i zaradu na našim gradilištima!

Prijavite se za obuku i zaposlite se u jednoj od građevinskih struka!

Prijava:        marketing@poslovnezene.org.rs

https://www.facebook.com/UPZSrbije/

Mob. 064.142-8901

                         ili kod partnerskih udruženja koja objave ovaj Poziv za obuku