Poziv na Sajam ženskog preduzetništva

Poziv na Sajam ženskog preduzetništva

Po drugi put zaredom, Agencija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena (UN Women) za Evropu i Centralnu Aziju u saradnji sa partnerima organizuje u novembru virtuelni sajam ženskog preduzetništva.

Sajam ženskog preduzetništva, koji će okupiti više od 350 preduzetnica  iz Evrope i Centralne Azije, sastojaće se od niza lokalnih i međuregionalnih aktivnosti u cilju izradnje i jačanja biznisa, umrežavanja i radionica za izgradnju kapaciteta. Prijavom za učešće na sajmu preduzetnice iz Srbije će imati priliku da:

  • Predstave svoj biznis korišćenjem izložbenog prostora na  sajmu u novembru.
  • Učestvuju u radionicama i razviju veštine u oblastima poput digitalnog marketinga, unapređenja promocije i pakovanja proizvoda, brendiranja itd.
  • Učestvuju na konferenciji o ženskom preduzetništvu u Beogradu i B2B sastancima u oktobru u organizaciji UN Women u Srbiji, Privredne komore Srbije i Udruženja poslovnih žena Srbije.
  • Dobiju mentorsku podršku u cilju unapređenja poslovanja.
  • Pripreme svoj investicioni predlog i dobiju stručnu podršku za unapređenje.
  • Predstave svoje poslovne ideje potencijalnim investitorima (podložno dodatnoj selekciji preduzetnica).

Za učešće na ovom događaju potrebno je do 5. avgusta popuniti prijavu koju možete pronaći na ovom linku. U pitanju je upitnik za koji je potrebno izdvojiti 15 minuta, a koji će organizatorima pomoći da u najvećoj mogućoj meri prilagode sajam, kao i sve prateće aktivnosti vašim potrebama.