Počele obuke o refleksoterapiji uživo, u Aleksincu, Vranju i Pirotu

Počele obuke o refleksoterapiji uživo, u Aleksincu, Vranju i Pirotu

13.06.2022.

U okviru projekta „Ekonomsko osnaživanje ranjivih grupa žena kroz obuke za zanate“, koji ekonomski i savetodavno podržava GIZ (program PME), prethodna tri dana – 10, 11. i 12. juna 2022. su održane  obuke o refleksoterapiji stopala u Aleksincu, Vranju i Pirotu. Polaznice su, na ovaj način, imale priliku da uživo, uz prisustvo instruktorke Tatjane Jevđović (naša članica „Beauty Imagini“ iz Beograda), usavrše tehnike uvežbavane tokom maja, onlajn.

Uz podršku udruženja Roma „Nada“ iz Aleksinca, partnerskog udruženja „Ternipe“ iz Pirota, i naše članice Tijane Milosavljević „Ukras“ iz Vranja, motivisane žene iz ovih mesta ali i Mataruške Banje su iskoristile priliku da se povežu, prikažu i usavrše teorijsko i praktično znanje sticano tokom onlajn radionica, uvežbavano na poznanicima i rodbini.

Pažljivo prateći svaki pokret ovih prirodno talentovanih žena, instruktorka Tanja je davala savete i o započinjanju samostalnog biznisa u oblasti wellness-a. Svim polaznicama želimo puno sreće ukoliko se odluče da se bave ovom delatnošću!