Gledajte novu seriju podkasta Udruženja poslovnih žena Srbije

Gledajte novu seriju podkasta Udruženja poslovnih žena Srbije

12.06.2022.
Sjajna prilika za još jedno druženje i priče o članicama UPŽ Srbije. U subotu i nedelju (11. i 12. jun) sniman je novi serijal od 5 podkasta Udruženja poslovnih žena Srbije na temu digitalne transformacije, koji će uskoro početi premijerno da se emituje na našem YouTube kanalu i audio platformama Spotify, Deezer, Apple, Google, Podcast.rs i drugim. Sve podkaste naći ćete i na našem vebsajtu.
Pet preduzetnica iz sasvim različitih industrija, članica UPŽ Srbije, ispričalo je pet uspešnih priča o svojim iskustvima u procesu digitalne transformacije, koju su sprovele u potpunosti ili u određenim fazama, što im je omogućilo unapređenje poslovanja i dalji rast firme. Kroz zanimljive razgovore, stručno i znalački, vodila ih je Tijana Sekulić, konsultantkinja za digitalnu transformaciju i dugogodišnja članica Udruženja poslovnih žena Srbije.
Pratite naše najave na društvenim mrežama i uživajte u razgovorima sa Marijom Ivanković Jurišić (Marija Handmade), Vesnom Jovanović (Eurolog System), Snežanom Obradović (Aledjo), Ljiljanom Matković (Eko tim) i Gordanom Đurđević (Slovo). Bravo za Tijanu i njene sagovornice.
Podkasti se realizuju u okviru projekta Promocija korišćenja digitalnih tehnologija koje čine ženska preduzeća održivim “FEMTECH” za održivost, koji podržava CIPE / Center for International Private Enterprise.
Tehnička podrška: Podcast.rs.