„Nina od Arabije“ na poklon Udruženju poslovnih žena Srbije

„Nina od Arabije“ na poklon Udruženju poslovnih žena Srbije

09.06.2022.

Marina Bulatović – Barny, spisateljica i novinarka iz ljubavi, stručnjak za odnose sa javnošću, odlučila je da obraduje Udruženje poslovnih žena Srbije sjajnim  poklonom. 100 primeraka svog romana „Nina od Arabije“ (treće izdanje, IK Mali Nemo) darovala je Udruženju, omogućivši tako da knjiga stigne do članica, prijatelja UPŽ Srbije, ali i do finalistkinja konkursa Cvet uspeha za ženu zmaja koji se upravo otvara, na čemu joj zahvaljujemo.

Beograđanka koja je deset godina živela u Saudijskoj Arabiji, a potom se preselila na sasvim drugi kraj sveta, u Kanadu (Toronto), gde je i danas i gde piše novi roman „Srećna Srpska nova godina“.

Živeći znatno mirnije i tiše na Bliskom istoku, daleko od beogradske gužve i poslovnih obaveza, iskoristila je vreme za pisanje, bavljenje fotografijom i kako kaže „da upozna sebe“.

Tako je nastao njen roman-prvenac o ženi iz našeg okruženja koja se zadesila u potpuno drugačijem svetu, kulturi i običajima. Ovo je prva knjiga kod nas, ali i na Balkanu koja je promovisana viralno: odlomke na Marininom YouTube kanalu, čitali su poznati glumci, Ljiljana Blagojević, Neda Arnerić, Nenad Nenadović…

Pozivamo vas da čujete jedan od odlomaka u izvođenju mlade glumice Ive Štrljić i da pročitate ovu zaista posebnu knjigu.