Poziv za besplatnu obuku o zanimanjima u IKT sektoru

Poziv za besplatnu obuku o zanimanjima u IKT sektoru

01.06.2022.
Ukoliko ste bez posla ili želite bolje zaposlenje, pozivamo vas na besplatne radionice – obuke koje se organizuju u okviru projekta OBRAZOVANJE, ZAPOŠLJAVANJE, ELIMINISANJE RODNIH STEREOTIPA, PODIZANJE SVESTI i PARTNERSTVO.

Posle uspešno sprovedene onlajn obuke na temu rodnih stereotipa i izbora zanimanja koja nisu tipično ženska, a koja su često bolje plaćena, pozivamo vas da prisustvujete seriji od 5 radionica o zanimanjima u IKT sektoru.

Prva radionica održaće se u danas u 18.00 časova, putem ZOOM platforme.

Prijavite svoje učešće na mejl: marketing@poslovnezene.org.rs

Tokom ove obuke saznaćete kako da iskoristite besplatne alate koje nam nudi Google, o platformama sa kojih možete da „skinete“ slike ili na kojima želite da predstavite neku svoju delatnost (da ih koristite npr. kao reklamu), kako da tražite posao preko interneta, naučićete kako da se predstavite široj publici preko društvenih mreža, kako da steknete pratioce, da slikate svoj proizvod i obradite digitalnu sliku…

Instruktorka je Tijana Sekulić, članica UPŽ Srbije, ekspert za digitalni marketing, čija predavanja uvek motivišu i inspirišu.

Ovo je prva od obuka o konkretnim zanimanjima u građevinarstvu i informaciono-komunikacionim tehnologijama u okviru projekta, koji je podržan od strane Agencije UN za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) u okviru projekta Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti, faza II, koji finansira EU.