Dobro došli na četvrti onlajn vebinar na temu digitalne transformacije „FEMTECH za održivost“

Dobro došli na četvrti onlajn vebinar na temu digitalne transformacije „FEMTECH za održivost“

20.05.2022.
Posle prve tri uspešne radionice održane u okviru projekta „Promocija korišćenja digitalnih tehnologija koje čine ženska preduzeća održivim -“FEMTECH za održivost“, UPŽ Srbije nastavlja sa serijom vebinara  na temu digitalne transformacije, uz podršku CIPE / Center for International Private Enterprise, namenjenih preduzetnicama, vlasnicama malih i srednjih preduzeća.
Prijavite se na: marketing@poslovnezene.org.rs  da bismo vam poslali Zoom link. U prijavi treba navesti kontakt podatke: ime, prezime, firmu, poziciju u firmi, kontakt mejl
Četvrta radionica održava se u petak 27. maja 2022. godine u 16.00 časova, a tema je:
TRENDOVI DIGITALNE TRANSFORMACIJE u oblasti novih mogućnosti:
       Promena proizvodnih procesa ( ERP sistemi)
       Marketing i odnos sa kupcima- CRM sistem
Radionicu vodi trener i dugogodišnja članica UPŽ Srbije, Tijana Sekulić (AT Consulting) sertifikovana konsultantkinja za digitalnu transformaciju, a njen gost je Borislav Čubrilo, e-commerce i konsultant Centra za digitalnu transformaciju (BUS Computers).
Tema digitalne transformacije od velikog je značaja za sve preduzetnice, pa su radionice namenjene pre svega vlasnicama malih i srednjih preduzeća, a zajedno sa njima mogu se prijaviti i njihovi zaposleni, za koje je takođe potrebno dostaviti kontakt podatke.
ČEKAMO VAS, DOBRO DOŠLI !