Održana onlajn mentoring radionica za učešće na takmičenju „Uhvati ideju“

Održana onlajn mentoring radionica za učešće na takmičenju „Uhvati ideju“

Danas je održana onlajn mentoring radionica kao priprema za učešće na takmičenju „Uhvati ideju“ za najbolji video rad, u okviru manifestacije Dan devojčica u IKT-u i projekta koji UPŽ Srbije sprovodi sa Gradom Beogradom „Beogradske preduzetničke ikone i mlade nade – zmajice u inovacijama“, u okviru Programa podrške razvoju i promociji ženskog inovacionog preduzetništva za 2022. godinu koji sprovodi Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije.

Radionicu je vodila  članica UPŽ Srbije  Tatjana Mamula Nikolić koja se bavi konsultantskim poslovima, drži predavanja i treninge u oblasti menadžmenta i istraživanja tržišta, profesor na univerzitetu i vlasnica firme ACT2B iz Beograda, uz podršku članica UPŽ Srbije, iskusnih mentorki Olivere Popović potpredsednice Udruženja i Tijane Sekulić, vlasnice firme AT Consulting.

Radionica je bila veoma uspešna i izuzetno dobro posećena, učestvovale su škole koje su prijavile svoje timove za takmičenje. Devojčice, učenice završnih razreda osnovne škole imale su  priliku da dobiju odgovore na mnoga pitanja u vezi sa pripremom video rada.