FEMTECH za održivost – prva radionica na temu digitalne transformacije

FEMTECH za održivost – prva radionica na temu digitalne transformacije


Danas je održana prva od pet onlajn radionica u okviru projekta Promocija korišćenja digitalnih tehnologija koje čine ženska preduzeća održivim -“FEMTECH” za održivost, koji sprovodi UPŽ Srbije uz podršku CIPE – Center for International Private Enterprise.

Trener i dugogodišnja članica Udruženja, Tijana Sekulić, sertifikovana konsultantkinja za digitalnu transformaciju, svoje veliko iskustvo u ovoj oblasti iskoristila je kako bi je približila prisutnim preduzetnicama, ali i njihovim saradnicima koji su se uključili, jer digitalna transformacija nije proces koji se tiče samo menadžera i vlasnika, već i svih zaposlenih u kompaniji.

Druga radionica zakazana je za četvrtak, 7. april 2022. godine u 15.00 časova, a tema će biti Trendovi digitalne transformacije u oblasti novih mogućnosti – unapređenje odnosa sa zaposlenima i organizaciona kultura, rad na daljinu i rad od kuće, i alata, online edukacija, interne komunikacija sa zaposlenima, sa gostom Miodragom Kostićem, sertifikovanim konsultantom za digitalnu transformaciju.