Emitovana prva epizoda podkasta Biseri inovativnog ženskog preduzetništva

Emitovana prva epizoda podkasta Biseri inovativnog ženskog preduzetništva

Večeras u 20.00 časova na You Tube kanalu UPŽ Srbije premijerno je emitovana prva epizoda podkasta iz serijala Biseri inovativnog ženskog preduzetništva UPŽ Srbije, razgovora sa eminentnim preduzetnicama, članicama Udruženja. Kroz Program podrške razvoju i promociji ženskog inovacionog preduzetništva za 2021. godinu Vlade Republike Srbije, Kabinet ministra zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj podržao je projekat UPŽ Srbije Ugledaj se na mene – inovativno preduzetništvo kao ženski odgovor na krizu, u okviru kojeg se realizuju četiri aktivnosti: podkast Biseri inovativnog ženskog preduzetništva,  Karavan žena zmajeva, film Biseri inovativnog ženskog preduzetništva i publikacija Vodič za inovacije sa primerima dobre prakse u ženskom preduzetništvu.

Pogledajte sve epizode Bisera inovativnog ženskog preduzetništva i Karavana žena zmajeva

Svakog petka u isto vreme (20.00 časova) prikazaćemo premijerno novu epizodu, koja će posle premijere moći da se prati na YouTube i drugim kanalima UPŽ Srbije i sluša na audio podkast platformama Podcast.rs, Spotify, Deezer, Google Podcasts, Apple Podcast, Pocket Casts i ostalim.

 

U današnjoj, prvoj epizodi učestvuje Olivera Popović, potpredsednica UPŽ Srbije. Jedna od prvih dama u IT svetu, započela je svoj poslovni put u oblasti informacionih tehnologija koje će obeležiti naše doba, u vreme kada su one većini bile potpuna nepoznanica. O prvim danima u firmi „Informatika“ u muškom IT okruženju, ulasku u preduzetništvo i firmi koju je osnovala, a onda o sasvim novom početku koji je došao sa penzionisanjem, o digitalnom marketingu kojim je počela da se bavi u porodičnoj stomatološkoj ordinaciji, o porodici i balansu između posla i porodičnog života, podršci ženama u preduzetništvu koju kao potpredsednica UPŽ Srbije, ali i kroz mentoring pruža, Danu devojčica u IKT sektoru i prepoznavanju budućnosti…  Razgovor vodi Tanja Peternek Aleksić.

Podkast slušajte na Podcast.rs UPŽ PODKAST Ep #01

U narednoj epizodi 17. septembra 2021. godine u 20.00 časova imaćete priliku da pratite razgovor sa dr Jasminom Knežević, Bel Medic.