Predsednica UPŽ Srbije Sanja Popović Pantić prisustvovala manifestaciji Tromeđa bez međa

Predsednica UPŽ Srbije Sanja Popović Pantić prisustvovala manifestaciji Tromeđa bez međa

Treća po redu manifestacija Tromeđa bez međa održana je u porti hrama Vaznesenja Hristovog u Priboju. U takmičarskom delu programa učestvovale su pevačke grupe iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Događaj je otvorila Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti.

Organizator, Udruženje žena „Sačuvajmo selo“ ugostilo je svoje saradnike, među kojima je bila i dr Sanja Popović Pantić, predsednica UPŽ Srbije. Tim povodom oganizovan i prijem kod predsednika opštine Priboj Lazara Rvovića.

„Danas sam imala zadovoljstvo da uručim lap-top predsednici organizacije Sačuvajmo selo iz Priboja  našoj dragoj zmajici koja od dobijanja titule Žena zmaj za razvoj ruralnog ženskog preduzetništva, ne posustaje u osnaživanju vrednih žena Polimlja. OEBS se potrudio da preko Udruženja poslovnih žena Srbije pokloni 20 laptopova ženama iz marginalizovanih grupa, koje nesebično razvijaju svoj kraj i doprinose svojoj lokalnoj zajednici.  Hvala Malini Stanojević na pozivu na manifestaciju Tromeđa bez međa, toploj dobrodošlici gostoprimstvu i upoznavanju tradicije ovog prelepog kraja Srbije.“ reči su dr Sanje Popović Pantić.

Čestitke Malini Stanojević i UŽ „Sačuvajmo selo“ na još jednom uspešno organizovanom događaju.