Počinje trka za “Cvet uspeha za ženu zmaja”

Počinje trka za “Cvet uspeha za ženu zmaja”

Već 15 godina zaredom Udruženje poslovnih žena Srbije bira najbolje preduzetnice u našoj zemlji.

Uspešne poslovne žene koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti, imaju priliku da do polovine ovog meseca konkurišu za nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“. Nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj i afirmaciju za poslovne žene koje se uspešno nose sa izazovima u preduzetništvu, pokazuju inovativnost, odlučnost i kreativnost u poslovanju.

U prethpodnih 14 godina promovisano je 500 žena, 143 su dobile priznanje “Cvet uspeha” a četiri su proglašene za ambasadorke Evropske mreže ženskog preduzetništva, dok je 15 firmi osvojilo titulu “Rodno najsenzitivnijih kompanija”. Na predlog Ministarstva privrede, od 2009. godine ova manifestacija nalazi se na zvaničnoj agendi Globalne nedelje preduzetništva koju Evropska komisija organizuje u više od 40 zemalja.

– Želja nam je da se što više sjajnih, vrednih i uspešnih žena iz cele Srbije prijavi na konkurs i zato vas molimo da nam pomognete da ova informacija stigne do što više žena u Srbiji, ali i do onih koji poštuju njihov rad a koji će ih podstaći da se odvaže i konkurišu – kažu u Udruženju poslovnih žena Srbije.

Autor: M.N.S.

Izvor: Danas.rs