Prezentacija knjige dr Sanje Popović Pantić i koktel UPŽ Srbije

Prezentacija knjige dr Sanje Popović Pantić i koktel UPŽ Srbije

Posle tačno godinu dana i brojnih međusobnih susreta na internet platformama, konačno susret uživo!

Članice UPŽ Srbije okupile su se u kafeu Diverzija (Belgrade Waterfront) na koktelu koji je organizovalo Udruženje poslovnih žena Srbije. U sjajnoj atmosferi, ispunjenoj uvek posebnom energijom žena preduzetnica, dobro raspoložene članice mogle su da se vide i razmene svoja iskustva „oči u oči“, što je predstavljalo  posebnu draž ovog susreta. U opuštenoj atmosferi, razgovor se nastavio tačno tamo gde je pre godinu dana stao, kao da nije ni bilo pauze.

Ovo je bila i posebna prilika da se predstavi knjiga „Dve decenije ženskog preduzetništva u Srbiji“ dr Sanje Popović Pantić, predsednice UPŽ Srbije, koja obuhvata i zaokružuje istraživanja u ovoj oblasti kojom se bavi više od dve decenije, koliko je i na čelu Udruženja. Iskustva i izazovi u ženskom preduzetništvu, sabrani u ovoj knjizi, biće svakako dodatni podsticaj preduzetnicama da istraju u svojoj ne uvek lakoj misiji. O knjizi je govorila dr Dušica Semenčenko, članica Upravnog odbora i sekretarka Udruženja,  viši naučni saradnik u Institutu „Mihajlo Pupin“.

Sve prisutne članice i brojni gosti koji su takođe upriličili ovaj susret dobili su primerak knjige, koji im je autorka sa zadovoljstvom potpisivala.

Povodom održavanja koktela, članica UPŽ Srbije, slikarka Tamara Kusovac, ponudila je svoje radove uz popust od 20%, a vlasnica kafea Diverzija i članica Udruženja Anja Ivana Milić (Arhi.pro) predstavila je vina Diverzija vinarije Aleksić, čije su vlasnice takođe članice.

Koktel je završen u sjajnom raspoloženju, sa željom svih prisutnih da ovo bude tek početak ponovnih  brojnih susreta uživo, koji su obeležje rada Udruženja.