Treći sastanak Ženskog biznis kluba: saradnja sa Italijom u okviru Međunarodnog kluba poslovnih žena UPŽ Srbije

Treći sastanak Ženskog biznis kluba: saradnja sa Italijom u okviru Međunarodnog kluba poslovnih žena UPŽ Srbije

Redovni online sastanak Ženskog biznis kluba UPŽ Srbije održan je danas preko Zoom platforme. U formi interaktivnog webinara, Marina Lazarević, članica online Međunarodnog kluba poslovnih žena (e-International Business Women Club / e-IBWC)  koji je Udruženje nedavno pokrenulo, koordinatorka za Italiju, predstavila se i održala je uvodno izlaganje na temu  Razmena iskustava članica u orijentaciji na online poslovanje (online prodaja i druge aktivnosti).

U veoma zapaženom predavanju dotakla je teme kao što su digitalno poslovanje – post covid, prodajni levak i postprodajni proces i umrežavanje  radi istupanja u inostranstvu – kroz primer zdravstvenog turizma i modne industrije. Članice su na kraju imale priliku da postave konkretna pitanja i prodiskutuju o ovoj temi.

Cilj osnivanja online Međunarodnog kluba poslovnih žena (e-IBWC) je da okupi poslovne žene iz naše dijaspore u Evropi i svetu, kao i poslovne žene koje nisu našeg porekla, kako bi se povezivale i sarađivale sa preduzetnicama u Srbiji. Više o e-IBWC možete pročitati na http://poslovnezene.org.rs/e-ibwc/