Domaćica poklonila obroke, zaštitnu opremu …

Domaćica poklonila obroke, zaštitnu opremu …

Radnja za proizvodnju gotovih jela „Domaćica 014“ je osnovana 2014. godine, kao porodična radnja. Osnovna ideja firme jeste priprema domaće i zdrave hrane, po tradicionalnim receptima. Slogan „Stiglo ono pravo, domaće i zdravo“, predstavlja osnovni moto ove firme. Na tržištu je prisutna već šest godina. U rad firme su aktivno uključeni svi članovi porodice.

Foto: Kolubarske.rs

Osim u prodajnom delu firme, svoje proizvode predstavlja i na različitim manifestacijama, kao što su sajmovi, takmičenja, priredbe i slično. Najvažniji zadatak firme je da ponudi kvalitetne domaće proizvode i da na taj način stekne zadovoljne i redovne mušterije. U „Domaćici“ se svakodnevno trude da unosu inovacije u poslovanje, kako bi kupci bili zadovoljni, a samim tim i firma uspešnija.

Dokaz da su u tome uspeli je i priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ za „naj brend“, uručeno u julu 2017. godine. Takođe, iste godine „Udruženje poslovnih žena Valjevo“ nominovalo je firmu za prestižnu nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“, i kao najmlađa kandidatkinja, vlasnica je ušla u finale.

Foto: Kolubarske.rs

Zbog potreba proširenja proizvodnih kapaciteta, „Domaćica 014“ konkurisala je za program EU PRO, koji finansira Evropska unija. Odobrena su bespovratna sredstva za nabavku opreme.

„Kao društveno odgovorna firma, i kao dobitnici sredstava EU PRO programa za razvoj provrede, odlučili smo da doniramo sredstva za dezinfekciju, zaštitnu opremu i obroke, i da na taj način pomognemo našoj zajednici. Donaciju smo obezbedili iz sopstvenih sredstava. Ova donacija je veoma značajna i potrebna s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju“, navode u „Domaćici“.

„Domaćica 014“ je, shodno trenutnoj sitauciji Valjevskoj gimnaziji donirala sredsta za dezinfekciju i zaštiti, kao i osnovnoj školi „Sestre Ilić“. Ekološkom društvu Gradac obroke za volontere, Udruženju Caritas Valjevo donirana je zaštitna oprema, dezinfekciona sredstva i obroci za najugroženije sugrađane. Ukupna vrednost svih donacija iznosi 360 000 dinara.

„Nadamo se da ćemo u narednom periodu nastaviti da budemo društveno odgovorni“, poručuju iz „Domaćice 014“.

Izvor: Kolubarske.rs