ŽOOM – novogodišnja UPŽ žurka na ZOOM-u

ŽOOM – novogodišnja UPŽ žurka na ZOOM-u

Približava se kraj godine i vreme tradicionalnog okupljanja članica UPŽ Srbije na novogodišnjem koktelu. Ni ovoga puta nećemo odstupiti od tradicije, ali kao i sve drugo ove godine i naša novogodišnja žurka biće transformisana. Kada već ne možemo da se sretnemo lično i uživo razmenimo čestitke i želje, 28. decembra 2020. godine naše redovno praznično druženje pretvorićemo u online party, UPŽ novogodišnji ŽOOM, žurku na ZOOM-u.

Mada online susreti u samom početku pandemije nisu bili naš izbor u odnosu na susrete uživo,   već pre rešenje „silom prilika“, pokazalo se da oni nose mnogo toga korisnog, pre svega omogućavaju veći broj prisutnih. Na našim online skupovima pridružuju nam se i oni koji ranije zbog fizičke udaljenosti nisu mogli uvek da prisustvuju događajima koje organizujemo. Zato će, verujemo, ovogodišnja online ŽOOM žurka biti  posećenija, bolja i svakako originalnija.

Zabava koja će se ovoga puta održati u ZOOM ’prostorijama’, biće prava prilika za druženja članica uz online takmičenja, kvizove i igre, kako bismo se posle godine krize i napetosti malo opustili. Kao nagrade pobednicama, neke članice doniraće svoje proizvode i usluge, učestvujući tako u novogodišnjem darivanju.

U SUSRET NOVOJ GODINI, SVIMA VAMA KOJI PRATITE I PODRŽAVATE RAD UDRUŽENJA POSLOVNIH ŽENA SRBIJE, UZ ISKRENE ČESTITKE ŽELIMO DOBRO ZDRAVLJE I USPEŠNU GODINU, BOLJU OD OVE KOJU OSTAVLJAMO ZA SOBOM.