KAKO DO STUDIJA U INOSTRANSTVU? Ana Marija pomaže drugima da ostvare svoje snove

KAKO DO STUDIJA U INOSTRANSTVU? Ana Marija pomaže drugima da ostvare svoje snove

Pre 10 godina, Ana Marija Koppert je napravila sajt Kakonamaster.com i vremenom, ovaj portal počeo je da privlači nekoliko stotina hiljada ljudi. Tako je pokrenuta i njena preduzetnička priča.

Foto: Kako na master

Počeli su da se javljaju univerziteti – da ih predstavljam, ali i studenti – da im pomognem. Krenulo je od jednostavnih usluga pomoći i online reklamiranja univerziteta“, objašnjava Koppert za Biznis.rs.

Foto: Ana Marija Koppert (privatna arhiva)

Centar za školovanje u inostranstvu predstavlja više od 100 univerziteta i pomaže studentima da izaberu idealan program i odgovarajući univerzitet.

Slanje prijava na naše partnerske univerzitete je besplatno, jer radimo pre-selekciju kandidata za univerzitete iz više od 20 zemalja širom sveta. Ova usluga zaista znači studentima da se upišu lakše i bez stresa, kao i da dobiju stipendije„, naglasila je naša sagovornica.

Foto: INOedukacija

Kada je njen ulazak u svet preduzetništva u pitanju, kaže da je sve išlo spontano, korak po korak, jer ništa ne može „preko noći“.

Najbitnije je ostati uporan, poštovati klijente i partnere, stalno pratiti tržište i ulagati u svoje ljude. Drago mi je što nisam rob svog posla, a itekako razumem ljude koji jesu i zašto jesu. Moje najveće dostignuće je sin Filip od pet meseci“, ističe Koppert.

Dodaje da je nešto kao što je INOedukacija veoma značajno, jer studenti ne moraju da se „vrte u mraku“, kao ona pre 10 godina, kada je išla na studije u inostranstvo, već mogu, objašnjava Ana Marija, da zakažu besplatne konsultacije kod njih, putem njihovog sajta i dobiju sve odgovore odmah.

Naši sajtovi Inoedukacija.com i Kakonamaster.com su izuzetno informativni i laki za korišćenje, svako može tu da zakaže besplatne konsultacije. Nudimo upis na sve nivoe školovanja, uključujići i srednje škole i kurseve jezika u inostranstvu“, navodi naša sagovornica.

Ana Marija Koppert je preduzetnica i ekspert za školovanje u inostranstvu. Završila je Master studije na Univerzitetu Sorbona u Parizu, a školovala se i u Italiji i u Belgiji. Bila je stipendista Evropske Komisije, Vlade Republike Srbije, US State Department.

Dobitnica je i specijalne nagrade Cvet Uspeha. Redovno piše i učestvuje na konferencijama i događajima u vezi sa obrazovanjem i mobilnošću.

Autor: Julijana Vincan

Izvor: Biznis.rs