Online susreti u okviru Evropske mreže preduzetništva

Online susreti u okviru Evropske mreže preduzetništva

Tokom novembra i decembra, u okviru Evropske mreže preduzetništva (EEN) organizovano je nekoliko online susreta i besplatnih b2b događaja na kojima su učestvovale neke od članica UPŽ Srbije, povezujući se na taj način sa potencijalnim partnerima širom Evrope. Registrujući se za ove susrete, naše članice imale su priliku da pretraže profile svih učesnika, proizvođača i kupaca,  na jednostavan način zakažu sastanke i uspostave saradnju sa drugim kompanijama u okviru svojih sektora.

Članice UPŽ Srbije mogle su da se uključe u sledeće EEN događaje:

Belgrade Food Show 2020 (24. i 25. novembar), virtuelni sajam i konferencije visokokvalitetne hrane, koji je okupio ključne institucije i vodeće eksperte iz oblasti hrane i  omogućio povezivanje srpskih i regionalnih proizvođača sa domaćim i inostranim kupcima.

Umrеžavanje za budućnost: Zapadni Balkan i Nemačka (9. i 10. decembar) događaj namenjen umrežavanju kompanija iz metalske, mašinske, elektro i automobilske industrije, usmeren na povezivanje kompanija Zapadnog Balkana međusobno, kao i sa Nemačkom. Cilj je bio povezati nemačke kupce i menadžere lanca snabdevanja sa kvalifikovanim proizvođačima sa naših prostora. 

Virtuelni poslovni susreti srpskih i španskih kompanija / Stay connected – Serbia and Spain Virtual Meetings (18. decembar), prvi virtuelni sastanci koji su se organizovali sa španskim kompanijama, radi uspostavljanja direktne saradnje srpskih i španskih kompanija u oblasti hrane, metalske industrije, IT sektora, plastike i drvne industrije.