Održan jubilarni Beogradski ekonomski forum

Održan jubilarni Beogradski ekonomski forum

U organizaciji TGI Group International Beograd,  23. i 24. novembra održan je dvadeseti jubilarni Beogradski ekonomski forum, jedan od vodećih događaja u regionu, koji je do ove godine organizovan pod nazivom Ekonomski samit Republike Srbije. Jedna od govornica bila je i predsednica UPŽ Srbije, dr Sanja Popović-Pantić.

Uz veliki broj najeminentnijih učesnika i panelista iz zemlje i regiona, kao i predstavnike međunarodne zajednice skup, održan ove godine u online formatu, predstavlja osvrt na politički, ekonomski i poslovni razvoj Srbije, pružajući analizu položaja naše zemlje i platformu za komunikaciju  među ekonomskim, političkim i biznis liderima u regionu jugoistočne Evrope.

Neke od tema o kojima se razgovaralo bile su faktori stabilnosti u jugoistočnoj Evropi, reforme neophodne u bankarskom sektoru, transformacija zdravstva, digitalna transformacija srpske ekonomije i preduzeća.

U razgovoru o poboljšanju saradnje u IT sektoru i inovacijama, učestvovala je i dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, posebno se osvrnuvši na pitanje vezana za mala i srednja preduzeća, žensko preduzetništvo i socijalne inovacije.