Čačanka Vesna Baur dobitnica specijalnog priznanja za eko inovativnost

Čačanka Vesna Baur dobitnica specijalnog priznanja za eko inovativnost

Dobitnica specijalnog priznanja za eko inovativnost, koje Udruženje poslovnih žena Srbije dodeljuje svake godine “Cvet uspeha za ženu zmaja” za 2020.  je  Vesna Baur, suvlasnica i direktorka preduzeća„Basna” iz Čačka i predsednica Udruženja poslovnih žena “Nadežda Petrović” u Čačku.

Za prestižnu nagradu koju Udruženje poslovnih žena Srbije dodeljuje po 14 . put kandidaturu je poslao je Vesnin suprug, koji je, ujedno, i partner u poslu, a podržalo je Udruženje poslovnih žena iz Čačka. Vesna Baur  je direktorka i vlasnica  preduzeća Basna koje je  osnovano  2010. godine sa vizijom da u Srbiji primeni održive ekološke tehnologije.

“U godini koja će ostati zapamćena po  epidemiji Kovid 19 za mene ova nagrada predstavlja veliko zadovoljstvo. Pamtiću 2020. godinu po nečem lepom” ističe dobotnica nagrade “Cvet uspeha za ženu zmaja”  Vesna Baur

Udruženje poslovnih žena “Nadežda Petrović” svake godine imalo je  kandidate za ovo prestižno priznanje i veoma je ponosno na svoje članice, ističe direktorka udruženja Gorana Tanasković.

” Nama kao Udruženju poslovnih žena i uopšte kao ženskom preduzetništvu mnogo znače ovakve nagrade i ovakve promocije žena, ženskog preduzetništva i njihovog poslovanja jer na taj način dajemo primer i ostalima da se vredi boriti i da se prepoznaju pravi rezultati i vrednosti. Na taj način podstičemo I ostale preduzetnice, a posebno mlade da preuzmu stvari u svoje ruke I započnu sopstveni biznis, da veruju u sebe I da se dokažu, da to neko primećuje i da će biti nagradjene “, kaže direktorka Udruženja poslovnih žena u Čačku, Gorana Tanasković.

Od osnivanja udruženja do sada samo su četiri poslovne zene iz Čačka dobile ovo prestižno priznanje, Sladjana Pantović, Zorica Selaković, Gorana Tanasković i Maruška Topalović.

Ove godine nagradu je dobilo devet najuspešnijih preduzetnica u Srbiji , a po prvi put je dodeljeno i specijalno priznanje za akademski doprinos ženskom preduzetništvu.

Izvor: Infopress.rs