Katalozi korporativnih poklona UPŽ Srbije

Katalozi korporativnih poklona UPŽ Srbije

Nastavljajući sa promocijom uključivanja žena u lance dobavljača, a u susret Novoj godini, UPŽ Srbije je kompanijama u Srbiji uputio dva kataloga korporativnih poklona uz poziv da se, kao društveno odgovorne, odabirom nekog od ovih poklona uključe u realizaciju 5. Cilja održivog razvoja koji se odnosi na rodnu ravnopravnost.

U pitanju su katalozi korporativnih poklona – proizvoda i usluga članica UPŽ Srbije, kao učesnica projekta „Izgradnja međugeneracijskog i interkulturalnog mosta ekonomskog prosperiteta za žene u Raškoj i Sjenici“ koji, pod nazivom „Dodir neba“, uključuje proizvode eko-mode, od predmeta za kuću do odevnih predmeta, koje su izradile žene Raške, Sjenice, Brusa i Novog Pazara.

Ranijih godina su neke društveno odgovorne kompanije organizovale novogodišnje bazare na kojima su učestvovale članice UPŽ Srbije. Kako to s obzirom na novonastalu situaciju neće biti moguće, UPŽ Srbije poziva kompanije da se uključe u onlajn promociju ovih proizvoda među svojim zaposlenima, jer je to odlična prilika da doprinesu većoj rodnoj ravnopravnosti u svojoj lokalnoj zajednici, kroz naručivanje poklona koji su delo ženskih ruku.

Oba kataloga se mogu pogledati na ISSUU kanalu UPŽ Srbije, preko sledećih linkova:

Katalog korporativnih poklona proizvoda i usluga članica UPŽ Srbije
Katalog „Dodir neba“ eko-proizvodi žena Raške, Sjenice, Brusa i Novog Pazara