Predstavljamo vam ovogodišnje finalistkinje konkursa „Cvet uspeha za ženu zmaja“

Predstavljamo vam ovogodišnje finalistkinje konkursa „Cvet uspeha za ženu zmaja“

Udruženje poslovnih žena Srbije četrnaesti put dodeljuje nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja” najboljim preduzetnicama u Srbiji. U konkurenciji za nagradu su 24 finalistkinje iz cele zemlje, a imena pobednica biće saopštena na završnoj online ceremoniji 28. oktobra 2020. godine kada će biti i dodeljena priznanja.

Ove godine se „Cvet uspeha“ po prvi put se organizuje u digitalnom formatu, online, u izmenjenim uslovima u odnosu na prethodne godine, koje je donela pandemija COVID-19. Završna svečanost se organizuje uz učešće organizatora i kandidatkinja u kontrolisanim uslovima velikog studija  i uz primenu maksimalnih mera zaštite, a publika će događaj moći direktno da gleda putem live streaminga na You Tube kanalu Udruženja. Na ovaj način se omogućava prisustvo znatno većeg broja gledalaca nego ranijih godina, uključujući i one iz regiona i šire. Link za online događaj biće objavljen blagovremeno na web sajtu i društvenim mrežama Udruženja poslovnih žena Srbije.

Novina je da su od ove godine  dve osnovne kategorije  modifikovane, tako da će se  od 2020. godine dodeljivati glavna priznanja za Izvozno orijentisanu firmu i Uspešan poslovni model. Komisija zadržava pravo da osim u osnovnim kategorijama, dodeli i specijalna priznanja za poseban doprinos promociji ženskog preduzetništva u oblastima u kojima su postignuti najbolji rezultati. Nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama koje se hrabro bore sa svim preprekama u biznisu, a ujedno doprinosi i njihovoj afirmaciji. U prethodnih trinaest godina na ovom događaju je promovisano više od 470 žena, a njih 134 je dobilo nagrade i priznanja. 

Sve nominovane kandidatkinje biće predstavljene u specijalnoj publikaciji „Cvet uspeha za ženu zmaja 2020“ kao i na samoj svečanosti.

U uži izbor za titulu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ ušle su sledeće kandidatkinje: