PRODUŽEN KONKURS ZA DODELU PRIZNANJA „RODNO NAJSENZITIVNIJA KOMPANIJA“ DO 15. SEPTEMBRA 2020.

PRODUŽEN KONKURS ZA DODELU PRIZNANJA „RODNO NAJSENZITIVNIJA KOMPANIJA“ DO 15. SEPTEMBRA 2020.

POSTANITE I ZVANIČNO RODNO NAJSENZITIVNIJA KOMPANIJA!

Udruženje poslovnih žena Srbije PRODUŽILO JE ROK ZA PRIJAVU za izbor Rodno najsenzitivnije kompanije u okviru manifestacije „Cvet uspeha za ženu zmaja“. Sve zainteresovane kompanije mogu da se prijave do 15. SEPTEMBRA 2020. GODINE.

Konkurs se organizuje treću godinu zaredom, a priznanja će biti dodeljena velikim kompanijama koje u svom poslovanju primenjuju strategije rodne senzitivnosti i društveno odgovornog poslovanja, principe Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena, i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji:

  • RODNO NAJSENZITIVNIJA KOMPANIJA

Ovde možete preuzeti potrebnu konkursnu dokumentaciju za kompanije:

  1. Upitnik – konkurs za Rodno najsenzitivniju kompaniju
  2. Izjava o istinitosti priloženih informacija
  3. Propozicije i kriterijumi za konkurs Rodno najsenzitivnija kompanija
  4. Lista nagrada i priznanja

Prijave sa pratećom dokumentacijom možete dostaviti na e-mail: cvet@poslovnezene.org.rs ; subject: Prijava za Cvet uspeha za ženu zmaja 2020. Konkurs za kompanije je otvoren do 15. septembra 2020. godine. Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/677 68 01 i 063/123 64 79 ili putem mejla: marketing@poslovnezene.org.rs

Pobednici će biti proglašeni na online završnoj svečanosti „Cvet uspeha za ženu zmaja“ koja je predviđena za 28. oktobar 2020. godine.

Sa prošlogodišnje dodele priznanja za Rodno najsenzitivniju kompaniju. Dobitinici: Avon, Rudnik i kompanija Rudnik, Banca Intesa, Vip mobile, Unicredit Banka i Mol Srbija