PRODUŽEN XIV KONKURS „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“ DO 31. JULA 2020.

PRODUŽEN XIV KONKURS „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“ DO 31. JULA 2020.

UPIŠITE SE U RED ŽENA ZMAJEVA!

Udruženje poslovnih žena Srbije PRODUŽILO JE ROK ZA PRIJAVU za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji u okviru manifestacije „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“. Sve zainteresovane preduzetnice mogu da se prijave do 31. jula 2020. godine.

Udruženje poslovnih žena Srbije je raspisalo XIV konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“. Sve zainteresovane preduzetnice u Srbiji mogu se prijaviti za jednu od dve kategorije:

 • IZVOZNO ORIJENTISANA FIRMA
 • USPEŠAN POSLOVNI MODEL

Takođe, treću godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje velikim kompanijama koje primenjuju 5. Princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji:

 • RODNO NAJSENZITIVNIJA KOMPANIJA

Udruženje poslovnih žena Srbije i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice koje su ostvarile posebne rezultate i istakne one koje ispunjavaju više uslova iz pomenutih glavnih kategorija i podkategorija.

Na konkurs se mogu prijaviti sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Ovde možete preuzeti potrebnu konkursnu dokumentaciju za preduzetnice:

 1. Formular prijave Cvet uspeha za ženu zmaja 2020
 2. Upitnik
 3. Izjava o istinitosti priloženih informacija
 4. Uputstvo za fotografiju

UPUTSTVO

Kandidatkinje su obavezne da uz potrebnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono (propratno pismo), kao i eventualne preporuke profesionalnih udruženja, zaposlenih, lokalne zajednice, reference (nagrade, priznanje, pohvale).

U razmatranje će biti uzete samo kompletno popunjene prijave, sa svom neophodnom pratećom dokumentacijom navedenom u Uputstvu i pristigle do datuma zatvaranja konkursa.

Ovde možete preuzeti potrebnu konkursnu dokumentaciju za kompanije:

 1. Upitnik – konkurs za Rodno najsenzitivniju kompaniju
 2. Izjava o istinitosti priloženih informacija
 3. Propozicije i kriterijumi za konkurs Rodno najsenzitivnija kompanija
 4. Lista nagrada i priznanja

Svoje prijave sa pratećom dokumentacijom možete dostaviti na e-mail: cvet@poslovnezene.org.rs ; subject: Prijava za Cvet uspeha za ženu zmaja 2020. Konkurs za preduzetnice je otvoren do 31. jula 2020. godine. Za kompanije, krajni rok za prijavu je 1. septembar 2020. godine.

Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/677 68 01 i 063/123 64 79 ili putem mejla: marketing@poslovnezene.org.rsImena nagrađenih kandidatkinja XIV izbora „Cvet uspeha za ženu zmaja“ biće saopštena na svečanosti dodele priznanja, poslednje nedelje u oktobru 2020. godine, u Operi i Teatru „Madlenianum“ u Zemunu.

Budite inovativne, odlučne i samouverene. Pokažite svoj preduzetnički duh i upišite se u red ŽENA ZMAJEVA!!!