OTVOREN XIV KONKURS „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“

OTVOREN XIV KONKURS „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“

UPIŠITE SE U RED ŽENA ZMAJEVA!

Udruženje poslovnih žena Srbije je raspisalo XIV konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji– „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“.

Sve zainteresovane preduzetnice u Srbiji mogu se prijaviti za jednu od dve kategorije:

 • IZVOZNO ORIJENTISANA FIRMA
 • USPEŠAN POSLOVNI MODEL

Takođe, treću godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje velikim kompanijama koje primenjuju 5. Princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji:

 • RODNO NAJSENZITIVNIJA KOMPANIJA

Udruženje poslovnih žena Srbije i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice koje su ostvarile posebne rezultate i istakne one koje ispunjavaju više uslova iz pomenutih glavnih kategorija i potkategorija.

Na konkurs se mogu prijaviti sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Ovde možete preuzeti potrebnu konkursnu dokumentaciju za preduzetnice:

 1. Formular prijave Cvet uspeha za ženu zmaja 2020
 2. Upitnik
 3. Izjava o istinitosti priloženih informacija
 4. Uputstvo za fotografiju

UPUTSTVO

Kandidatkinje su u obavezi da uz potrebnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono (propratno pismo), kao i eventualne preporuke profesionalnih udruženja, zaposlenih, lokalne zajednice, reference (nagrade, priznanje, pohvale).

U razmatranje će biti uzete samo potpuno popunjene prijave sa svom neophodnom pratećom dokumentacijom navedenom u Uputstvu i pristigle do datuma zatvaranja konkursa.

Ovde možete preuzeti potrebnu konkursnu dokumentaciju za kompanije:

 1. Upitnik – konkurs za Rodno najsenzitivniju kompaniju
 2. Izjava o istinitosti priloženih informacija
 3. Propozicije i kriterijumi za konkurs Rodno najsenzitivnija kompanija
 4. Lista nagrada i priznanja

Svoje prijave sa pratećom dokumentacijom možete dostaviti na e-mail: cvet@poslovnezene.org.rs ; subject: Prijava za Cvet uspeha za ženu zmaja 2020. Konkurs za preduzetnice je otvoren do 17. jula, dok je za kompanije krajni rok za prijavu 1. septembar 2020. godine.

Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/677 68 01 i 063/123 64 79 ili putem mejla: marketing@poslovnezene.org.rsImena nagrađenih kandidatkinja XIV izbora „Cvet uspeha za ženu zmaja“ biće saopštena na svečanosti dodele priznanja, poslednje nedelje u oktobru 2020. godine, u Operi i Teatru „Madlenianum“ u Zemunu.

Budite inovativne, odlučne i samouverene. Pokažite svoj preduzetnički duh i upišite se u red ŽENA ZMAJEVA!!!