Radionica „Marija Handmade“ proslavila jubilej postojanja u Čumiću

Radionica „Marija Handmade“ proslavila jubilej postojanja u Čumiću

U društvu brojnih članica UPŽ Srbije i saradnika, članica UPŽ Srbije i vlasnica Radionice Marija Handmade, Marija Ivanković Jurišić, je proslavila deset godina postojanja u Čumićevom sokačetu.

FOTO: Radionica Marija Handmade

Zahvalivši se prisutnim gostima, Marija se podsetila kako je saznala za Udruženje poslovnih žena Srbije i koliko je važna podrška žena, drugih preduzetnica. Nakon toga je govorila o održivoj modi, na čijim se principima zasniva i proizvodnja same radionice a koja izrađuje odevne predmete isključivo od prirodnih vlakana, nastalih različitim tehnikama ručno farbanih proizvoda, bez hemijskih supstanci i bez otpadaka.

Prisutnima su se osim Marije obratili i drugi saradnici kao i predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, dr Sanja Popović Pantić, koja je još jednom istakla koliko je važno udruživanje žena, naročito na samom početku kada započinjete sopstveni biznis.

Proslava je nastavljena uz prigodan koktel, obogaćen proizvodima članica UPŽ Srbije, ukusnim kolačima nastalim u radionici „Dessert“ iz Čačka i prepoznatljivim vinima Vinarije „Aleksić“ iz Vranja.