Berza proizvoda i usluga članica UPŽ u vanrednom stanju

Berza proizvoda i usluga članica UPŽ u vanrednom stanju

Još jednom su članice UPŽ pokazale da ženska podrška i solidarnost nemaju granica. Tokom proteklih mesec dana od uvođenja vanrednog stanja spontano su prepoznale potrebu da formiraju svojevrsnu berzu najneophodnijih proizvoda i usluga  koje su počele da razmenjuju. Na raspolaganje su stavile svoje proizvode i usluge neophodne u ovom trenutku, pokazujući i u ovim teškim okolnostima spremnost da se prilagode svakom izazovu. Neke od njih su se čak preusmerile na proizvodnju novih artikala u svojoj ponudi, za kojima trenutno postoji povećana potreba.

Ovakva razmena naišla je na veliko odobravanje i prihvatanje. U danima kada je svima neophodna dodatna podrška, naše članice su još jednom pokazale da su spremne da se suoče sa svakom krizom i da nesebično pruže pomoć i podršku, stavljajući na raspolaganje svoje znanje i kapacitete ostalim članicama i drugima kojima je to potrebno.  

Pozivamo zato i sve ostale da se uključe i ponude ono što je neophodno za  rad i život, a deficitarno je ili je od posebne važnosti u ovom trenutku: namirnice, zaštitne maske, sredstva za dezinfekciju, zaštitne rukavice, brza pošta, transport, deratizacija i dezinsekcija, isporuka namirnice i sve drugo što nije pomenuto, a moglo bi da bude potrebno i korisno u prevazilaženju ove složene situacije. 

U Berzu su se uključile sledeće firme: Built4U, Amc, Saint Di, Balance Consulting, WAW Milos, Zlatni čajevi, Shirko, Vip mobile, Consulting M, Act2B, Vatrex Rescue, Bel Medic, Kreiranje uspeha.

Javite nam se, kako bismo vas povezali sa ostalim članicama.