VAŽNO! Obaveštenje školama prijavljenim za učešće u manifestaciji Vip Dan devojčica u IKT sektoru 2020.

VAŽNO! Obaveštenje školama prijavljenim za učešće u manifestaciji Vip Dan devojčica u IKT sektoru 2020.

Zahvaljujemo svim školama koje su se prijavile i koje žele da se uključe u obeležavanje ove svima nama značajne manifestacije!

U nastavku je obaveštenje u vezi sa projektom Vip Dan devojčica u IKT sektoru 2020 u novonastalim okolnostima, posle proglašenja vanrednog stanja.

Veoma nam je važno i raduje nas da se ni u ovim vanrednim okolnostima ne gubi optimizam: s obzirom na to da je današnji dan, 16. mart 2020. godine, bio rok za prijavu škola za projekat Vip Dan devojčica u IKT sektoru, u organizaciji UPŽ Srbije, još uvek nam stižu prijave za učešće u jednoj ili obe aktivnosti u okviru projekta: takmičenje u izradi video radova „Uhvati ideju“ i poseta učenica osnovnih škola kompanijama u IT sektoru ili kompanijama u kojima su vlasnice ili menadžerke žene.

Kako je danas bilo predviđeno i objavljivanje konkursa za najbolje video radove „Uhvati ideju“, Udruženje poslovnih žena Srbije objavljuje sledeće saopštenje:

U vezi sa novonastalom situacijom i proglašenjem vanrednog stanja, a kako je danas bilo planirano objavljivanje konkursa za  učešće u takmičenju u izradi video radova „Uhvati ideju“,  molimo vas za još malo strpljenja, jer smo trenutno u fazi dogovora i priprema da se na najbolji i najprihvatljviji način prilagodimo novonastaloj situaciji i nastavimo sa aktivnostima tako da ničija bezbednost i zdravlje ne budu ugroženi.

Informacije o projektu i nastavku aktivnosti u okviru manifestacije Dan devojčica u IKT sektoru 2020. možete očekivati uskoro, pre svega na sajtu UPŽ, na stranici Aktuelnosti/Vesti, a takođe, sve prijavljene škole i koordinatori koji su nas kontaktirali mejlom će biti obavešteni o daljim koracima i planiranim aktivnostima u vezi sa ovim projektom.

Molimo zato sve koordinatore da ažuriraju svoje kontakte, ukoliko su nam se javili sa adresa koje im trenutno nisu dostupne, molimo da nam pošalju svoje aktuelne važeće mejl kontakte na adresu marketing@poslovnezene.org.rs