“Digitalno brendiranje- promocija putem društvenih mreža”

“Digitalno brendiranje- promocija putem društvenih mreža”

Na Kopaoniku je 14.i 15. januara održana radionica za mlađu grupu žena (18-35) iz Sjenice, Raške i Brusa. Radionicu pod nazivom “Digitalno brendiranje – promocija putem društvenih mreža” je vodila poznata ekspertkinja Tijana Sekulić.

Foto: Opština Sjenica

Takođe je održana i mentorska sesija sa polaznicama obuke za žene 40+ iz opštine Sjenica,Raška, Novi Pazar i Brus.

Foto: Opština Sjenica

Mentorka Marija Ivanković – Jurišić je polaznicama dala smjernice i prijedloge za dalji rad na odabranim proizvodima.

Foto: Opština Sjenica

U Sjenici je u novembru mjesecu već održana jedna radionica pod nazivom “Kombinovanje modernih elemenata dizajna i tradicionalnih motiva rukotvorina”, gdje su polaznice mogle dosta novog da nauče i ujedno su se dogovorile o narednim aktivnostima koje su 14.i 15.januara na Kopaoniku realizovane.

Foto: Opština Sjenica

” Radionice i obuke koje se organizuju za grupu žena iz Sjenice predstavljaju značajan događaj zato što se na ovaj način kreativne žene iz različitih opština povezuju, razmjenjuju iskustva, ideje, savjete i intenzivno rade na rješavanju konkretnih problema. Ekspertkinje koje rade sa polaznicama su im do sada prenele izuzetne vještine i znanja i samim tim napravile jedan od preduslova za kreiranje krajnjih proizvoda. Sjenica u potpunosti podržava realizaciju ovog projekta,  a do sada imamo izuzetnu saradnju sa Udruženjem poslovnih žena Srbije kao i opštinama Raška, Novi Pazar i Sjenica”, istakla je koordinatorka  projekta za opštinu Sjenica, Emina Kučević – Rovčanin.

Za naredni period planirane su još dvije radionice.

Izvor: SJENICA.RS