Novogodišnji koktel UPŽ Srbije

Novogodišnji koktel UPŽ Srbije

Na novogodišnjem koktelu Udruženja poslovnih žena Srbije i karaoke žurci koja je tim povodom organizovana u Riznici vina, u veseloj pretprazničnoj atmosferi obeležen je kraj još jedne uspešne godine, uz prisustvo velikog broja članica i gostiju.

Mnoge članice UPŽ Srbije imale su razloga da se raduju završetku godine, jer su njihove firme uspele da ostvare izuzetne rezultate.

I UPŽ Srbije za sobom ostavlja upešnu godinu, ispunjenu brojnim aktivnostima: devet projekata, učešće naših članica na mnogim konferencijama i skupovima, značajna uloga u javnom zagovaranju, manifestacije „Dan devojčica u IKT-u“ i „Cvet uspeha za ženu zmaja“, koje uspešno organizujemo dugi niz godina, koje su postale naš brend i po kojima smo prepoznatljivi, nagrade koje dodeljujemo najuspešnijim preduzetnicama i rodno najsenzitivnijim kompanijama, saradnja sa Evropskom mrežom preduzetništva (EEN) i partnerskim organizacijama i udruženjima u zemlji i inostranstvu, e-Mentoring program, izdavačka delatnost, veliki broj intervjua i gostovanja u medijima i objava na društvenim mrežama, samo su neke od aktivnosti kojima smo obeležili ovu godinu.

Zato je novogodišnja karaoke žurka bila prilika da se opustimo u sjajnoj atmosferi, dobrom raspoloženju, uz pesmu. Pored talenta za biznis, mnoge članice su pokazale i svoje muzičke i izvođačke talente, radujući se, kao i uvek, prilici da se susretnu i druže.

Koktel su podržale prijateljice UPŽ Srbije, naše članice, vlasnice firmi D Express, Vinarija Aleksić i Beauty Imagini, obezbedivši ketering, piće i poklone pobednicama  karaoke takmičenja.