Program „Podeli svoje znanje“ i mentorska šetnja u Beogradu

Program „Podeli svoje znanje“ i mentorska šetnja u Beogradu

U subotu, 23. novembra, održan je završni događaj programa „Podeli svoje znanje“, koji se sastojao iz tradicionalne mentorske šetnje centralnim beogradskim ulicama i panel diskusije.

Šetnja mentorki i alumnistkinja Programa i njihovih gostiju završena je dolaskom u KC Grad, gde je organizovana panel diskusija o značaju i ulozi mentorstva u našoj zajednici: “Mentorstvo u cilju jačanja položaja žena u društvu i izgradnje snažne ženske mreže”. Potpredsednica UPŽ Srbije Olivera Popović bila je jedna od učesnica panel diskusije, na kojoj je podelila sa  prisutnima svoje iskustvo iz oblasti mentoringa.

Novi vek doneo je i nove izazove, ali i nove mogućnosti. Žene su te koje se suočavaju sa dodatnim preprekama i izazovima, kako na svom poslovnom, tako i privatnom putu, zato je  potrebno da se međusobno pomažu, dele svoje znanje i međusobno se solidarišu i kroz mentoring. 

Program „Podeli svoje znanje“, koji 2020. godine slavi 10 godina postojanja, jedinstven je program koji otvara mogućnost za lični i profesionalni razvoj žena. Zasnovan je na konceptu mentorstva, a usmeren je upravo na izgradnju međusobne podrške žena, kroz deljenje znanja, iskustava, promociju dobrih uzora, umrežavanje i osnaživanje žena.